STOP är en förkortning för Skapande, Teater Och Projekt.
 

Skapande – TEATERPEDAGOGEN

STOP anser att barn och unga är viktigast i världen och därför ska ha massor av möjligheter att själva vara medskapare och kreatörer. Att skapa teater. Att prata om teater. Att se teater.
 
STOP ingår gärna i Skapande Skolaprojekt eller andra kreativa projekt på förskolor och skolor med för- och efterarbete i samband en föreställning eller ett tema som skolan vill lyfta. Vi använder drama och teater som metod för att skapa en bättre förståelse. Det egna skapandet är ett universellt språk och ett sätt att få uttrycka sig utöver ord, att få bearbeta intryck och beskriva sin värld för att lära sig mer om sig själv och bättre lära känna sin omvärld. 

TeaterSCENKONSTPRODUCENTEN

Vi gillar att ingå i och samarbeta med olika kulturprojekt och kreativa sammanhang. Scenkonst är favoriten. Det kan röra sig om att tratta ner idéer, agera bollplank, söka bidrag, ekonomi och budget, ordna replokal och scen, pitching, press/media, rapporter etc. Vi har lång erfarenhet av att ingå i allehanda kreativa processer.
 

OCH…

Att fota tycker jag fantastiskt roligt. Jag har bl a fotat flera teateraffischer och fotat till hemsidor m m. Hemsidor och speciellt WordPress ligger för mig. Jobbar med nöje i Creative Cloud och Photoshop.

Projekt

 

 


Kärlek är. Parkteatern.
Under Eken/Djurgården.
Foto: Katarina Rosenback

 

Projekt – PROJEKTLEDAREN

Det är faktiskt så att skapande, kreativitet och genomsyrar precis allt det jag företar mig och jag älskar att det är så. Utöver scenkonstprojekt är jag gärna med där nya och innovativa idéer blir verklighet.
 
I mitt arbete är inkludering, jämställdhet, hållbarhet och delaktighet utgångspunkter och alldeles självklara begrepp. Jag arbetar utifrån barnkonventionen och diskrimineringsgrunderna och har ett normkritiskt synsätt.
 
Jag tänker allas tillgång till kultur, skapande och wow-faktorer. Varje dag. Året om. Varken mer eller mindre. 

Alla ska ha möjlighet att utvecklas till lyckliga, vetgiriga och kommunicerande människor!

Du är varmt välkommen att kontakta oss!