Projekt

Vi är väldigt stolta över det vi utför på det administrativa planet. Vi samarbetar med andra företag, föreningar och organisationer för att diskutera och hjälpa varandra att ringa in budskapet och kompetensen i kommande projekt och de teman vi arbetar med. 😃
Senast i höstas bidrog vi till att olika ideella projekt fick stöd från bl a Svante Bergströms stiftelse och Roslagens stiftelse. Applåder för alla fina insatser!

Från idé till uppföljning är något av vårt signum inom olika teaterprojekt och scenkonstgrupper med allt vad det innebär – finansiering, administration, ekonomihantering, samarbetspartners, nätverkande, bollplank, PR/kommunikation, marknadsföring, rapportskrivning, hemsidor, app etc. Men vi tvekar inte inför att hoppa in mitt i processen.

Vår framgång ligger i att arbeta med aktörer som gör fantastiska insatser i ett mindre format. Det är lycka att se en idé växa till ett annat format. Ren och skär lycka!

I vårt arbete är inkludering, jämställdhet, hållbarhet och delaktighet utgångspunkter och alldeles självklara begrepp. Att vi arbetar normkritiskt känns nästan överflöd att nämna. Nu är det sagt i alla fall.

STOP följer aktivt den samhälleliga debatten med fokus på kulturen och känner av vart vindarna blåser.

Vi finns för dig som vill och tror på kulturens kraft att roa och oroa!

Du är varmt välkommen att kontakta oss!